Alle vacatures
Van Berlo

Over Van Berlo

Van Berlo Bedrijfsvloeren

In 1979 startte Van Berlo Bedrijfsvloeren. Na decennia van stevige groei zijn we marktleider in de Benelux. Jaarlijks realiseren we ruim 2.000.000 m2 bedrijfsvloeren, met name voor logistieke hallen. Van traditionele tot hybride betonvloeren, inclusief het aanbrengen van wapening. In het ontwerp zijn gebruikerseisen leidend, maar we zijn ook scherp op de besparingen voor de opdrachtgever. De berekeningen en tekeningen worden gemaakt door ons eigen engineersbureau Van Berlo Engineering.

Lees meer

Van Berlo Engineering

Van Berlo Engineering is ons gespecialiseerde team voor het advies en technisch ontwerp van onze funderingen en industriële betonvloeren. Zij zorgen dat de betonnen onderbouwconstructies voldoen aan de vereiste richtlijnen. Dankzij de nauwe samenwerking met de teams van andere disciplines staan we vanaf de conceptfase garant voor een goede afstemming en constructief overleg met alle betrokken partijen.

Lees meer

Van Berlo Systeemfunderingen

Van Berlo Systeemfunderingen is gespecialiseerd in het vervaardigen van funderingsoplossingen, zoals dockconstructies, massief holle wanden, laadkuilen en goten en putten. Deze vormen de robuuste basis van logistieke hallen en zijn daarmee een cruciaal onderdeel van bedrijfspanden.

Lees meer

Pensioen Van Berlo

Van Berlo Funderingstechnieken

Van Berlo Funderingstechnieken ontwerpt en produceert de Mini Vibropaal. Een volledig geautomatiseerd funderingssysteem, met een dagelijkse palenproductie van gemiddeld 250 palen. De heipalen kunnen in verschillende lengtes en schachtafmetingen worden geproduceerd.

Lees meer

Historie van
Van Berlo

  • 1979: Van Berlo wordt opgericht door Harrie van Berlo
  • 1997: Aanschaf van de eerste superscreed, de eerste in Nederland, voor het maken van supervlakvloeren
  • 1999: Het kantoor verhuist van Zijtaart naar het Binnenveld in Veghel
  • 2003: De start van Van Berlo Engineering
  • 2004: Van Berlo Systeemfunderingen wordt opgericht
  • 2006: De start van Vibrocom, het huidige Van Berlo Funderingstechnieken
  • 2008: De verhuizing naar, en opening van onze locatie de Doornhoek in Veghel
  • 2009: Zonen Marcel en Frank van Berlo nemen het roer over van Harrie van Berlo
  • 2019: Introductie 3D-modelling met Tekla Structures

Wil jij werken in een Brabants familiebedrijf met internationale collega’s, veel afwisseling en mogelijkheden om door te groeien? Neem contact met me op!

Raoul Gregoire
HR Manager