Alle vacatures
Van Berlo

Een goede werkgever

Arbeidsvoorwaarden zijn hét fundament voor een goede samenwerking. Het zijn de onderlinge afspraken waar jij als werknemer en wij als werkgever op kunnen bouwen. De belangrijkste voorwaarden vind je hieronder.

Jouw salaris

Het salaris is meer dan competitief. Hoger dan de CAO Afbouw voorschrijft.
Ga je aan de slag bij Van Berlo Funderingstechnieken? Dan val je onder CAO Bouw en werk je met een bonussysteem op basis van de behaalde productie.

Verlof

Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar, die gebruikt worden voor 3 weken bouwvak en 2 weken vakantie rondom kerst en oud&nieuw. Daarnaast krijg je +/- 10 roostervrije dagen op jaarbasis die je zelf kunt inplannen. Dat zijn er dus 35 (!) in totaal.

Reiskostenvergoeding

Je ontvangt een reiskostenvergoeding (ook voor woon-werkverkeer ) van € 0,23 per km, tenzij je een bedrijfsauto/-bus gebruikt.

Jouw pensioen

De pensioenregeling is geregeld bij BPF BOUW. De pensioenregeling bestaat uit een ouderdoms-, partner- en wezenpensioen en is op basis van de middelloonregeling. Van Berlo betaalt 2/3 deel; jij 1/3 deel.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

WGA Aanvullingsverzekering

Hiermee verzekeren we een aanvulling op je inkomen, zodra en zolang je recht hebt op een WGA-uitkering van het UWV. Vanuit de WGA krijg je een aanvulling tot minstens 70% van het verzekerd bedrag. Voor deze verzekering betaalt Van Berlo de helft van de premie en jij als werknemer de andere helft.

WGA & IVA Excedentverzekering

Met deze verzekering wordt de aanvulling op het inkomen verzekerd dat boven de SV-loongrens zit. Voor deze verzekering betalen wij als werkgever en jij als werknemer allebei een half deel.

Flexibele werktijden en -plekken

  • De werktijden op kantoor zijn flexibel. Je kunt je werkdag beginnen tussen 7.30 en 9.30 uur en eindigen tussen 16.00 en 17.30 uur.
  • Afhankelijk van je functie heb je de mogelijkheid om 2 dagen thuis te werken (inclusief thuiswerkvergoeding). Maandag en donderdag zijn vaste kantoordagen.

 

Scholing

We bieden je cursussen & trainingen aan die wij (deels) vergoeden.

En nog veel meer
fijne faciliteiten

  • Een gezellige bedrijfskantine in Veghel met lunch tegen gereduceerde prijs.
  • Een kerstpakket.
  • Diverse sociale activiteiten, zoals een bouwvakborrel, maandelijkse borrel, bedrijfsdag met eetafsluiting, afdelingsuitje en bedrijfsfeest.
  • Een casual kledingbeleid.
  • En natuurlijk een zorgzame werkgever die meedenkt met al je vragen over je werk en aanverwante zaken.

Ben je enthousiast,
maar zit je vol met vragen?
Neem gewoon even contact op
met Raoul!